Reiki Healing

Reiki Healing

Reiki Healing är enligt mig fantastiskt på grund av hur det kan hjälpa kroppen och själen att läka på så många olika sätt! I flera länder är redan detta en erkänd komplementär medicinsk metod, som ordineras av läkare. Förhoppningsvis kommer Sverige ikapp snart med.

Reiki Healing är en avslappnande energibehandling som hjälper kroppen att läka sig själv genom att lösa upp blockeringar i meridianerna – kroppens energibanor. När energin inte kan flöda fritt, så sätter detta sig på sikt fysiskt i kroppen som sjukdom och kan uppvisa flera olika symptom. I jämförelse med massage där man löser upp muskelknutor i musklerna så fungerar healing som en inre massage som löser upp blockeringar i kroppens energisystem.

Reiki är en japansk healing- och friskvårdsteknik. Rei betyder universell eller högre intelligens och Ki betyder livskraft eller metafysisk energi. Allt levande består av ki, eller energi, som flödar genom oss. När vår energi (ki) är hög så känner vi oss starka, friska, har bra självförtroende och vågar ta oss an utmaningar. När vår energi är låg känner vi oss svaga och allmänt nedsatta. Vi får energi från luften vi andas, från maten, från solskenet och från sömnen. Men vi har också möjlighet att öka vår energi, från tex andningsövningar och meditation. Som Reiki healer är det samma energi man jobbar med och kanaliserar genom handpåläggning. 

Reiki jobbar på fyra plan; fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt.
Effekterna av Reiki är bland annat:
– Minskar stress 
– Smärtlindrande 
– Psykiskt och emotionellt lugnande 
– Helar trauman
– Hjälper att frisläppa känslor
– Balanserar energi
– Ökar kreativitet
– Ökar immunförsvaret   
– Stärker kroppens energiförråd

En Reiki behandling innebär handpåläggning på olika punkter på kroppen medan du ligger med kläderna på och slappnar av till lugn, avslappnande musik.

Boka Reiki Healing HÄR

Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att hör av dig via mail här eller via sociala medier.

Varmt välkommen!