Intuitiv livscoaching – Distans

Intuitiv livscoaching – Distans

Intuitiv livscoaching är för dig som vill något av följande:

  • Känner att det är dags för en förändring i livet
  • Vill utvecklas personligt
  • Lära känna eller förstå dig själv bättre
  • Släppa på blockeringar – känslomässigt, fysiskt och/eller psykiskt
  • Växa i din andlighet
  • Finna ditt livssyfte
  • Vill förverkliga din dröm
  • Vill utveckla eller förstå dina relationer

Jag tror på att vi alla har svaren inom oss själva, oavsett vilket område i livet det gäller. Ibland kan det bara vara svårt att hitta dem på egen hand. Att få höra från andra människor vad vi bör göra eller inte göra kan i viss mån vara hjälpfullt, men den sanna vägledningen har vi inom oss själva. Som livscoach så finns jag därför där för dig som ett verktyg, som kan hjälpa dig att få tag på och fiska upp de där svaren du bär på inom dig, genom att ställa frågor och agera som ditt ”bollplank”.

Som holistisk livscoach så vill jag hjälpa dig att nå djupare, att hjälpa dig att hitta och lösa upp det som hindrar dig från att utvecklas på det sätt du önskar i livet. I mitt synsätt så är dåtid, nutid och framtid kopplat till varandra. Ibland kan det då krävas att man även får blicka bakåt, antingen i detta liv eller till tidigare liv, för att hitta tex projektioner, falska föreställningar och präglingar vi fått med oss och som format oss. I min roll som livscoach möter jag dig med empati, men jag är också ärlig, lyhörd och engagerad. Jag arbetar intuitivt/medialt i min coachning. Jag jobbar under sekretess.

Så går det till

En stund innan vår session tonar jag in på din energi, skickar healing och skriver ner den information jag får till mig intuitivt. När sessionen börjar så ringer jag upp dig på telefonnumret du angett vid din bokning. Se till att du är på en plats med bra täckning, där du är ostörd och kan få lugn och ro under sessionen. Använd gärna hörlurar – ibland gör vi meditationsövningar och då kan det vara skönt att kunna ligga ner.

VIKTIG INFORMATION! Vid uteblivet svar från dig eller om du angivet fel nummer eller avbokar mindre än 24 timmar innan så debiteras du fullt pris. (Om du är ny hos mig: Vid första mötet ringer jag upp dig på Zoom så vi får prata cirka 15 minuter där innan vi fortsätter på telefon. Du får då en länk via mail).

Boka Intuitiv livscoaching – Distans HÄR

Välkommen!