Healing Coaching paket (5 ggr)

Healing Coaching paket på 5 tillfällen á 60 eller 90 minuter

Vill du lära känna och förstå dig själv bättre? Vill du göra en förändring i livet? Vill du skapa förutsättningar för läkning av kropp och själ? Vill du växa som person? Vill du utveckla din andlighet?

Healing Coaching är en mycket effektiv och populär kombination av healing (Reiki healing/Healing massage/Chakrahealing) och Coaching (samtal).

Här jobbar du med personlig och andlig utveckling genom att blicka inåt och lära känna dig själv bättre. Som livscoach och healer så finns jag till för dig som ett verktyg, som kan guida dig till att själv finna svaren inom dig och hjälpa dig mot ditt mål, oavsett om det är att må bättre, hitta ditt syfte eller att utvecklas personligt/andligt.

När du jobbar med din personliga utveckling jobbar du också med ditt energisystem. Genom samtal, healing, meditation och reflektion ges möjligheten att avlägsna blockeringar eller stagneringar i energin. Istället skapas ett flöde av energi som ger kroppen bra förutsättning för läkning på alla plan – fysiskt, psykiskt och känslomässigt. Du höjer din medvetenhet och du växer i din andlighet.

I detta paket ses vi 5 gånger med cirka 4 veckors mellanrum. Du kan välja mellan 60 eller 90 minuters tillfällen. Inte nog med att du investerar mer i dig själv, ett paket är dessutom mycket mer ekonomiskt förmånligt, då du sparar 100 kr/tillfälle i jämförelse med att köpa separata. Du som kund väljer fritt vad du vill ha ut av din session vid varje tillfälle. Kanske vill du ha en stunds Coaching och resterande tid Healing massage. Eller kanske Coaching och Reiki healing tillsammans med en guidad meditation. Detta kan vi bestämma tillsammans på plats, vad du behöver just då.

Boka Healing Coaching paket (5 ggr) 60 min HÄR
Boka Healing Coaching paket (5 ggr) 90 min HÄR

Har du frågor så tveka inte att höra av dig!

Varmt välkommen!