Healing Coaching

Healing Coaching

Vill du lära känna och förstå dig själv bättre? Vill du göra en förändring i livet? Vill du skapa förutsättningar för läkning av kropp och själ? Vill du växa som person? Vill du utveckla din andlighet?

Healing Coaching är en mycket effektiv och populär kombination av healing (Reiki healing/Healing massage/Chakrahealing) och Coaching (samtal).

Här jobbar du med personlig och andlig utveckling genom att blicka inåt och lära känna dig själv bättre. Som livscoach och healer så finns jag till för dig som ett verktyg, som kan guida dig till att själv finna svaren inom dig och hjälpa dig mot ditt mål, oavsett om det är att må bättre, hitta ditt syfte eller att utvecklas personligt/andligt.

När du jobbar med din personliga utveckling jobbar du också med ditt energisystem. Genom samtal, healing, meditation och reflektion ges möjligheten att avlägsna blockeringar eller stagneringar i energin. Istället skapas ett flöde av energi som ger kroppen bra förutsättning för läkning på alla plan – fysiskt, psykiskt och känslomässigt. Du höjer din medvetenhet och du växer i din andlighet.

Du som kund väljer fritt vad du vill ha ut av dina 90 minuter vid varje tillfälle. Kanske vill du ha 45 minuter Coaching och 45 minuter Healing massage. Eller kanske 30 minuter Coaching och 60 minuter Reiki healing tillsammans med en guidad meditation. Detta kan vi bestämma tillsammans på plats, vad du behöver just då.

Vill du verkligen nå ett mål eller göra en förändring så rekommenderar jag dig att istället boka eller att fortsätta efter detta tillfälle med Healing Coaching paketet. Där ses vi 5 gånger med cirka 4 veckors mellanrum. Inte nog med att du investerar mer i dig själv, ett paket är dessutom mycket mer ekonomiskt förmånligt, då du sparar 100 kr/tillfälle i jämförelse med att köpa separata.

Boka Healing Coaching HÄR

Varmt välkommen!