Healing Massage

Healing Massage

Healing Massage är en avslappnande behandling där du får en kombination av en energibehandling (Reiki healing) med en mjuk avslappningsmassage. Denna kombination gör behandlingen väldigt effektiv och lugnande för både kropp och själ.

I denna behandling får du både en mjuk massage där man försiktigt kan lösa upp muskelknutor, men du får också healing som fungerar som en ”inre massage” som löser upp blockeringar i kroppens energisystem. Healingen hjälper nämligen kroppen att läka sig själv genom att lösa upp blockeringar i meridianerna – kroppens energibanor. När energin inte kan flöda fritt, så kan detta sätta sig på sikt fysiskt i kroppen som sjukdom och kan då uppvisa flera olika symptom.

Detta är behandling som jobbar på fyra plan: fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Effekterna av behandlingen är alltid individuella, men några av dem är:
– Minskar stress
– Smärtlindrande
– Psykiskt och emotionellt lugnande
– Helar trauman
– Balanserar energi
– Ökar kreativitet
– Ökar immunförsvaret
– Stärker kroppens energiförråd

Jag jobbar intuitivt i mina behandlingar så ingen behandling är den andra lik. Men en behandling går i stort sett till så att först pratar vi lite kort, om det är något speciellt du vill ha hjälp med. Sedan får du ligga på rygg och jag varvar, healing med handpåläggning vid huvudet och på framsidan av kroppen, med massage på bröstmusklerna och axlarna. Sedan får du massage på rygg, axlar och nacke varvat med healing. Efteråt pratar vi om din upplevelse.

Nybesök bokas av dig som aldrig tidigare varit hos mig på någon behandling. Undantagsfall är om du bokar en kur eller paket direkt, då behövs inget nybesök. Under detta första tillfälle får vi lite extra tid till att prata om eventuella upplevda symptom/obalanser.
Boka Healing Massage – Nybesök HÄR

Återbesök bokas av dig som någon gång tidigare varit hos mig.
Boka Healing Massage – Återbesök 60 min HÄR
Boka Healing Massage – Återbesök 90 min HÄR

Har du frågor är du välkommen att höra av dig!
Välkommen!


”Trodde inte att det skulle bli sådan stor förändring i kroppen endast av massage och healing, men redan efter första behandlingen kände jag en stor skillnad! Har haft ont i flera år från och till i olika delar av kroppen, men det är som borttrollat nu! Har även fått många bra tips och övningar som hjälpt jätte mycket. Rekommenderar Elin starkt, tveka inte att kontakta henne!”

Cornelia