Om

Om Elin

Elin Pehrsson har alltid haft ett stort intresse för personlig utveckling, filosofi och andlighet – något hon upptäckte redan som tolvåring. Hösten 2017 var hon nära en utmattning, men hon var snabb med att ta kroppen och själens signaler på allvar. Hon kom på så sätt i kontakt med Reikihealing för första gången. Regelbundna healingsessioner tillsammans med samtalscoaching hos en duktig terapeut, kombinerat med daglig meditation, förändrade hennes liv!

Idag arbetar hon som holistisk livscoach, healer och kursledare där hon tagit fram sitt alldeles egna arbetssätt – mycket av detta innebär att utgå från kroppens chakrasystem, oavsett om det är enskilda sessioner eller kurser i personlig utveckling. Hennes mål är att inspirera och hjälpa människor till ett läkande för både kropp och själ men också till en större medvetenhet, personlig utveckling och ett andligt växande.

Elin debuterar som författare september 2022 men den skönlitterära boken Odödligt sökande, som är första delen i Eternity-serien. Odödligt sökande är en värmande berättelse om själslig kärlek som aldrig dör och om hur upplevelser från tidigare liv kan påverka våra liv och relationer idag. Boken ges ut på det andliga bokförlaget PW PUBLISHING – grundat 2022 av Elin själv och där hon arbetar som bokförläggare.

Grekland – Elins ”själshem” – har en stor plats i hennes hjärta. Det är en stor källa för inspiration i hennes skrivande men det är också dit hon vill ta med människor på retreats för att läka, växa och njuta. Hösten 2022 är det premiär och första retreatet anordnas på Samos i Grekland, tillsammans med hennes kollega på Room for Recovery.

Att leva livet och följa sina drömmar har alltid varit Elins motto och det som drivit henne framåt. När hon 2022 förverkligar sin stora livsdröm – att bli författare – hoppas hon genom detta inspirera människor till att våga tro på sig själva, följa sina hjärtan och förverkliga sina drömmar. Elin är övertygad om att varje människa har en enormt stor potential och att vi med vår inre kraft kan skapa det liv vi önskar.

Vikten av att höja sin energi

Elin tror mycket på attraktionslagen – att vårat yttre är en reflektion av vårat inre. Genom att välja en positiv attityd så kan vi få in mer positivet i vårat liv. Men det är också viktigt att få vara i sina känslor. Att alltid vara positiv och på sätt förtränga mindre positiva känslor, det är inte rätt. Först måste vi tillåta oss KÄNNA alla känslor. En känsla är en energi. En energi som vi måste få låta flöda igenom hela kroppen för att sedan släppa ut den – genom att prata, skrika, gråta, skratta, andas. När vi släpper på våra instängda känslor så släpper vi ofta blockeringar och får ett bättre flöda av energi i vårt energisystem vilket påverkar oss såväl fysiskt, psykiskt som emotionellt. När vi tillåter oss känna alla känslor och släppt ut det som behövs, då kan vi sedan välja våra tankar. Men något som är viktigt att komma ihåg – om vår energi är låg (vi känner oss deppiga, sjuka, låga) så kommer det vara svårt att förändra negativa tankar till positiva. Av erfarenhet har Elin märkt att det första vi bör göra är att höja vår energi för då kommer det vara lättare att anta en mer positiv attityd. Hur gör vi för att höja vår energi? Jo, det finns flera sätt. Vi får energi från vissa grundläggande saker så som maten, sömnen, rörelsen, solen, naturen, så att se till att dessa områden är tillgodosedda kan vara ett första steg. Vi får energi av att göra sådant vi tycker om eller att vara med dem vi tycker om, därför är det så viktigt att få in stora delar av glädje i våra liv. Yoga, meditation, healing och andra energiövningar är också något som hjälper oss höja vår energi.

Vad Elin erbjuder

Enskilda sessioner: Healingmassage, reikihealing, chakrahealing, tidigare liv-healing, distanshealing, healingcoaching och coaching (på plats eller telefon).

Elin erbjuder kurser i personlig och andlig utveckling där man jobbar utifrån kroppens chakrasystem, samt olika workshops och retreats.

Elin är utbildad Reiki healer, Holistisk livscoach samt Ekologisk kost- och näringsrådgivareDessutom har hon gått kurser inom medial utveckling, energimedvetenhet/healing, massage och rörelse.

Kontakt

Vill du boka tid hos Elin på Power Within så gör du det enklast på bokadirekt. Vi håller till på Room for Recovery, på Smörhålevägen 3 i Kungsbacka. 

Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att ta kontakt genom att skicka ett mail till powerwithinpw@outlook.com eller klicka direkt här.

bloggen kan du läsa personliga inlägg där Elin filosoferar om livet och de upplevelser hon haft. Power Within finns även på Instagram och på Facebook, där kan du också se alla evenemang som arrangeras.

Varmt välkommen!